Welcome to Gugu Website

Senang nak tuam badan bayi bila dah ada tungku moden Baby Compress Ball dari GUG…

Senang nak tuam badan bayi bila dah ada tungku moden Baby Compress Ball dari GUGU ni.

Tungku baby boleh dipanaskan sekejap dibelakang iron atau pun tekapkan di Tungku Ibu je. Bila dah rasa suam suam panas tu, dah boleh stop tekap dan start tuam di bahagian badan baby pula.

Dan paling best, mommy yang purchase akan dapat Transparent Case to keep Tungku Bayi clean & dirt-free.

Click link in Bio to purchase now!

#ilovegugu #senyumansimanja #gugumalaysia #gugu #babymalaysia #babycomel #babyshop #babystuff #babyessential #tungkubaby #babycompressball #tuambaby



Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subsribe to newsletter

Our Showroom :

15-A Jalan Tok Janggut, H35/H, Seksyen 35, Alam Impian, 40470 Shah Alam, Selangor.

Hotline:+60133249867
Email: info@gugu.com.my

Opening Hour

Daily : 10.00am – 5.00 pm

 

Copyright © 2021 . All rights reserved . Build with ❤ by instaweb.my

To top