Favourite binder photo featuring Baby Zayn wrapped in both Zapp & String Binders…


Favourite binder photo featuring Baby Zayn wrapped in both Zapp & String Binders ๐Ÿ’™
.
@withregram โ€ข @nurulxjessica โ€œaaa mama rambang mata ke nak pakaikan saya Gugu Binder String atau Zapp!โ€ Haha aku start kenal brand Gugu ni masa pegi baby expo and sejak dari tu memang teros jatuh cinta.

Base on experience, aku rasa best sangat Gugu binder ni sebab material cotton dia yang sangat selesa & sejuk.

Gugu mitten dia pulak tak mudah longgar. Padahal dah banyak kali basuh.

And yang paling best semua produk Gugu mesti ada corak dan warna yang menarik

Ni honest review tau, bukan sekadar nak masuk #gugucontest . Tapi kalau menang pon seronok jugak sebab dapat lah #duittopup untuk car seat baby Zayn ๐Ÿ˜

#ilovegugu #gugumalaysia #gugu #babymalaysia #babycomel #babyshop #babystuff #babyfashion #babywear #jumperbaby #bajubabymalaysia #babyootd #senyumansimanja #gugulambak #gugucontest






Source

Shopping Cart
Scroll to Top